Eğitimler Sonrası Öğretmen İncileri

Eğitimler Sonrası Öğretmen İncileri

Yasemin Balcı Gökkuş

Sıkılmadan aldığım tek eğitim programı diyebilirim. Başından sonuna kadar heyecanım hiç azalmadı.

Yeliz Akgül

Sosyal duygusal anlamda öğrencilerime dokunabileceğimi kavradım.

Zeliha İnan

Farkındalık yaratan bir eğitim

Çiğdem D.Tonguç

Öğrenci merkezli tüm eğitimleri destekliyorum. Eğitim tarzı da bize örnek oldu. Herkesin hayatında bir yeri olacak. Gönderilen kitap el altı kitabımız olacak.

Hatice Kaya

Köy öğretmeniyim. Pandemi dönemi sonrası köy okulumuz açıldı. Okula başladığımızda öğrencilerde gördüğüm durgunluk, sosyal olarak içine dönüklük, çekingenlik beni çok düşündürüyordu. Tam da bu çıkmazın içinde bu eğitim ilaç gibi geldi, ufkumu açtı, örnekler sundu. Bunlardan çok yararlanacağım.

Nilüfer Özçevik – Orta okul öğretmeni

Galiba ben yeniden öğretmen oldum.

Funda Cibaroğlu – Orta okul öğretmeni

Başta amaan ne olacak sanki alt tarafı bir online eğitim daha dedim ama bugün bütün kitabı okudum bitirdim, alt tarafı bir eğitim değilmiş ben bunu anladım.  Yolu aydınlıktan geçen ne güzel insanlar varmış. Hepsine selam olsun.

Çağla Sevim Kahraman – Özel eğitim öğretmeni

Bana yüksek düzeyde katkı sağladığını düşünüyorum.Ne kadar kaliteli bir eğitimde yer aldığımı giderek farkediyorum. Başlarken böyle bir eğitim olacağını hiç düşünmemiştim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarınızda yer almak istiyorum

Eda Özcan – Okul öncesi öğretmeni

Okul öncesi öğretmeniyim. Çocukların kalbi ve beyni arasında bağlantı kuran tüm etkinliklerde başarıya ulaşıyoruz. Bu da öyle bir program.

Fatma Gümüş Tekin – Okul öncesi öğretmeni

Okul öncesi öğretmeniyim. Çok faydalandım. Su süreçte çok eğitim var ama ne kadar faydaya yönelik tartışılır. Bu anlamda hem akademik anlamda çocuklara destek verirken hem de sosyal duygusal anlamda nasıl geliştirebileceğimizi öğrenmiş olduk. Çok güzel hazırlanmış bir program.

Hatice Işık – Okul öncesi öğretmeni

Çok güzel örneklerle çok keyifli bir eğitimdi. Hepimiz farklılıklarla bir araya gelip hem eğlendik hem öğrendik, duygularımızı gerek sözlerle, gerek hareketlerle paylaştık.  Bunları çocuklarımıza rahatlıkla aktarabiliriz. Farklı mozaiklerimizle bir bütün olduk. Bu dünya için inanılmaz önemli bir şey. Empati kurmayı öğrendik.

Tuba Ayaz  - Drama öğretmeni

Düşünmediğim, tasarlamayı unuttuğum alanların yazboz da yer bulduğunu gördüm, bana yepyeni  bir pencere açtı Artık daha farklı bakabileceğim. Bu çalışmalara canı gönülden katılmak ve elimden geleni yapmak isterim.


© 2024 Lions Kulüpleri Vakfı